Loading...
Menu

Η εταιρεία

Home / Η εταιρεία

 

Mambretti Fashion Team

H Mambretti Fashion Team είναι μια εταιρεία που χτίζεται από το 1990 και που ορίζεται από την ψυχή, την επιχειρηματική δύναμη, την υψηλή αισθητική προσέγγιση και τη διαρκή προσπάθεια για εξέλιξη της Σεβαστής Mambretti. Στο κέντρο της Αθήνας, ένας υπέροχος χώρος, μοιρασμένος, σε δύο ορόφους στεγάζει τις συλλογές και υποδέχεται ανθρώπους από όλη την Ελλάδα στις περιόδους των δειγματισμών αλλά και οποιαδήποτε άλλη στιγμή χρειαστούν βοήθεια και συνδρομή στις εμπορικές δραστηριότητές τους. «Αρχή μου είναι οι ζεστές προσωπικές σχέσεις με τους πελάτες μου. Όταν επενδύεις τόσο προσωπικό χρόνο και ενέργεια σε μία δουλειά και ένα όνειρο και βλέπεις ανταπόκριση, δεν μπορεί παρά να ικανοποιείσαι βαθιά και να παίρνεις δυνάμεις για ακόμη μεγαλύτερα βήματα».

Aντιπρόσωπος του ιταλικού κολοσσού Gruppo Miroglio, εδώ και πολλά χρόνια πραγματεύεται σημαντικά ονόματα της μόδας όπως οι Caractère, Caractère Accessories,  Diana Gallesi, Le Maglie di Diana G. και όλες τις σειρές του υπέροχου brand που αγαπά τις γυναίκες με καμπύλες, Elena Mirò.

Η Σεβαστή Mambretti ζούσε και εργαζόταν στην Ιταλία, από όπου και εξήγαγε υφάσματα και πλεκτά προς την Ελλάδα. Αποφάσισε το μεγάλο βήμα της επιστροφής στην Αθήνα αλλά και του τολμηρού ανοίγματος με την αντιπροσώπευση του Gruppo Vestebene (η τότε ονομασία του ομίλου), ενός τεράστιου ομίλου τον οποίο πίστευε και εμπιστευόταν όταν συνειδητοποίησε την πτώση της ελληνικής βιοτεχνίας. Η Alba του Piemonte, η βάση του ιταλικού «στρατηγείου», φημίζεται για τα κρασιά της αλλά έχει γίνει κέντρο των fashion επιχειρηματιών, καθώς το, μετονομασμένο πια, Miroglio Fashion αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης για την πόλη.

Το κάθε Brand του ομίλου έχει το δικό του κοινό και διαφορετικές προτάσεις και κοινό παρονομαστή την άψογη ποιότητα και τη βαθιά κομψότητα με την έννοια το «κλασικά σύγχρονου» να ορίζει τελικά την εικόνα στο σύνολό της όπως και ο σεβασμός σε όλους, αφού δεν αποκλείονται ούτε οι γυναίκες με καμπύλες, ούτε οι μεγαλύτερες σε ηλικία ούτε οι μικρότερες φυσικά. Ο όμιλος συμμετέχει σε εκθέσεις τέχνης, συνεργάζεται με τους διασημότερους φωτογράφους του κόσμου, οργανώνει επιδείξεις υψηλού επιπέδου σε τόπους πολιτισμικής αξίας, χρησιμοποιεί ηθοποιούς, celebrities και διάσημα μοντέλα ως πρωταγωνίστριες στις καμπάνιες του και δημιουργεί καταστήματα παντού στη γη με γνώμονα την υψηλή αισθητική, συνδυάζοντας τη νεοκλασική αρχιτεκτονική με τη χρήση σύγχρονων υλικών και τεχνοτροπιών.

Το καλοκαίρι του 2013 ξεκίνησε μια σπουδαία συνεργασία με την Valery SpA και τις συλλογές της Raffaela D’Angelo Cruise, Raffaela D’Angelo Summer, Valery Prestige, Valery Summer και Rosapois για Beachwear και Valery Εσώρουχα, υψηλής ποιότητας και κορυφαίας ποιότητας και βραβεύονται ως καλύτερες εταιρείες και συλλεκτικά προϊόντα σε όλη την Ευρώπη.

Στις αρχές του 2015 ξεκίνησε μια τεράστια επιτυχία μια νέα συνεργασία με τη Chiara Boni S.r.l. . Κομψή, διαχρονική, ανέμελη και εξαιρετική εφαρμογή είναι οι λέξεις-κλειδιά που περιγράφουν τη συλλογή Chiara Boni La Petite Robe. Η Chiara Boni, μια δυναμική και καλοδιατηρημένη γυναίκα, δημιούργησε μια συλλογή για να καλύψει τις ανάγκες των σημερινών γυναικών.